7 kanalen om personeel aan te werven

Zoekt u de witte merel die perfect voldoet aan uw verwachtingen om uw onderneming uit te bouwen? U vindt hier 7 manieren om personeel te vinden en aan te werven.

Lees meer

De voordelen van de voorafbetalingen van uw belastingen

De belangrijkste voordelen en principes van voorafbetalingen van belastingen. En op het eind krijgt u er als bonus nog heel wat interessante tips bij.

Lees meer

Alles wat u moet weten over het vakantiegeld

April is de vakantiegeldmaand. Wat houdt dit principe in en wat betekent betaalde vakantie voor uw cashbeheer? U ontdekt het hier.

Lees meer

Factoring, onderdeel van een goede financiële bedrijfsvoering

Is het voor uw onderneming essentieel om over voldoende werkkapitaal te beschikken? Doe dan net als zovele ondernemingen een beroep op factoring.

Lees meer

CODA, een efficiënte beheeroplossing voor ondernemers

Jonathan De Vos, sales en marketing specialist bij BNP Paribas Fortis, zet CODA in de kijker en licht de voordelen toe voor ondernemers.

Lees meer

Wat betekent de taxshift nu concreet voor u?

De taxshift brengt ook voor u als zelfstandige of ondernemer heel wat veranderingen met zich mee. Zo zijn de loonkosten gedaald. Wat verandert er nog?

Lees meer

Renting, gemakkelijke oplossing in een wereld in verandering

Waaruit bestaat renting of operationele leasing? Tijd om de heersende opvattingen over deze dienst voor ondernemers te doorbreken.

Lees meer

Eindejaarspremies uitbetalen zonder liquiditeitsproblemen

Als werkgever kunt u uw werknemers belonen via de betaling van een eindejaarspremie. Hoe kunt u die financieren zonder invloed op uw liquiditeiten?

Lees meer

Bescherm uzelf en uw gezin met de IPT

Ontdek hoe de individuele pensioentoezegging of IPT u als zelfstandig bedrijfleider en uw gezin beschermt.

Lees meer

Filtrering voor een optimaal cash management

Optimaliseer uw handelstransacties door overschrijvingen die aan de voorwaarden van de Filtrering voldoen sneller uit te voeren.

Lees meer

Voordelen van de overgang naar een vennootschap

Wat als, in een moeilijke economische omgeving, een vennootschap oprichten de oplossing was voor het voortbestaan van uw activiteit?

Lees meer

Een pensioenovereenkomst voor zelfstandigen zonder vennootschap

De regering-Michel is van plan om de IPT open te stellen voor alle zelfstandigen, ook voor wie niet via een vennootschap werkt. Laten we ons bereiden om klaar te zijn wanneer dit product gelanceerd wordt...

Lees meer

Twee niet te verwaarlozen verzekeringen voor ondernemers

Jannick Martens legt uit wat overlijdensdekking en gewaarborgd inkomen zijn en waarom ze onmisbaar zijn voor een volledige bescherming tegen risico’s.

Lees meer