Bizcover, dat is elke weekdag informatie voor en door Belgische ondernemers. Ontdek hier de top 5 van de artikels die u het leukst vond in 2015! 

1. 8 tips om uw commerciële doelstellingen te realiseren

Cédric Donck gevestigde business angel, presenteert 8 praktische tips in no-nonsensetaal. Daarmee verhoogt u uw kansen om uw commerciële doelstellingen te realiseren aanzienlijk.

2. Business angels of duivels?

Business angels vormen een ideale financiële ondersteuning voor ondernemers die een nieuw project opstarten. Ook al is het enthousiasme groot, toch moet men met twee voeten op de grond blijven en een partner vinden die uw waarden en inzichten deelt. Olivier de Wasseige deelt enkele tips voor een goede relatie met een investeerder.

3. Een horecabedrijf opstarten

In deze video geven Jan Vercruysse et Sofie Van de Water tips voor een vlotte start in de horecasector. Zelf oorspronkelijk uit het bankwezen en overgeschakeld naar het ondernemerschap als restaurantuitbaters, belichten ze advies aan de hand van hun eigen avontuur: de opstart van eethuis MariLoup in Brugge.

4. Een gat in de markt vullen

In dit artikel praat Kristof Steegmans over zijn succesverhaal. Als oprichter van WeTravel2 kon hij dankzij zijn persoonlijke ervaring een gat in de markt opvullen in de sector van de touroperators. Ontdek zijn advies voor de uitdagingen die u te wachten staan!

5. Efficiënt vergaderen in vijf stappen

Het lijkt evident, maar een vergadering moet gestructureerd worden, vanaf de voorbereiding tot aan de feedback die erop volgt. Bizcover zet enkele praktische tips op een rijtje. Het stappenplan laat u toe om tijd te winnen en de efficiëntie te verhogen.