Bent u ondernemer in de provincie Luxemburg en wilt u uw netwerk uitbreiden? Ontdek hoe u kunt netwerken in Aarlen en omgeving aan de hand van onze selectie van locaties en evenementen. 

Een bijzonder actieve vereniging

De vzw 6x7 wordt vertegenwoordigd door het team dat de Cafés Numériques (digitale cafés) van Aarlen heeft opgericht om andere projecten in de stad te presenteren. Als u zich bij deze community aansluit, kunt u deelnemen aan twee soorten evenementen om mensen uit de regio te ontmoeten: 

  • Cafés Numériques van Aarlen: tijdens conferentieavonden, die we al voorgesteld hebben, worden onderwerpen behandeld die betrekking hebben op innovatie en nieuwe technologie. Kom meer te weten over nieuwe technologie, deel uw kennis en ontmoet anderen met dezelfde passie in een informele sfeer.
  • Jeudis du libre Arlon: Net als de Cafés Numériques voorzien de jeudis du libre Arlon (‘donderdagen van het vrije Aarlen’) in conferenties in een ontspannen sfeer over technologische onderwerpen, en meer bepaald over vrije software.

Een coworkingruimte in de nabije toekomst

Tot op heden bezat de stad Aarlen geen coworkingruimte. Maar dat was zonder de crowdfundingcampagne van de community GreenLab gerekend. De benodigde financiële middelen zijn ingezameld en binnenkort wordt in Aarlen een ruimte van 120 m² geopend voor alle ondernemers en anderen die willen werken in een gezellige omgeving die gebaseerd is op uitwisseling.

Luxemburg, op een steenworp afstand van Aarlen

Als u nog meer ondernemers in de buurt van Aarlen wilt ontmoeten, kunt u ook de grens oversteken en Luxemburg bezoeken. Hier hebt u talloze mogelijkheden om te netwerken. SiliconLuxembourg is een medium opgericht door een groep ondernemers met als doel: elkaar ontmoeten en praten over onderwerpen die ondernemers aangaan.

U kunt zich ook aansluiten bij de zakenkring Networking.lu om ondernemers uit allerlei sectoren te ontmoeten. In Luxemburg komen zij bijeen in een wat klassieker kader, dat echter altijd van hoge kwaliteit is.

En u, kent u ook adressen om te netwerken in Aarlen? Laat het ons gerust weten in de comments!