In Namen, de hoofdstad van Wallonië, wemelt het van de zakelijke kringen. Dankzij de nabijheid van het vliegveld van Charleroi en belangrijke verkeersaders is het een ideale locatie voor ontmoetingen met ondernemers. Ontdek onze selectie van ontmoetingsplaatsen waar u ideeën kunt uitwisselen en kunt netwerken.

Avondconferenties om van elkaar te leren en ideeën uit te wisselen

'Cafés numériques' zijn avondconferenties die zo'n beetje overal ter wereld georganiseerd worden. Treed als gastheer/-vrouw of spreker op in een gezellige, originele omgeving die gunstig is voor uitwisseling of nodig het publiek uit een avond lang mee te praten over uiteenlopende onderwerpen die altijd een link hebben met de digitale wereld. Het programma van de 'cafés numériques' van Namen vindt u hier.

Professionele netwerken voor uitwisseling en plezier

De Kamer van Koophandel van Luik-Verviers-Namen en het dagblad Standard de Liège hebben een 'business club' opgericht, waar de factor plezier de overhand heeft: 1+1=11. Elke maand bespreken een bekende journalist en een mediapersoonlijkheid een onderwerp in een originele, humoristische talkshow. Het idee is om in een ontspannen sfeer leerzame ervaringen te delen.

In een iets klassiekere sfeer biedt de ondernemersclub van de provincies Namen en Luxemburg zijn leden regelmatig conferenties aan, diners waarbij de gasten blijven staan of met een wisselende tafelschikking, en nog veel meer. De club C2P wil economische spelers met elkaar in contact brengen en raakvlakken met de gewestelijke instanties creëren.

Coworkingruimtes om zich te ontwikkelen

Er komen steeds meer ruimtes voor coworking in België en ook Namen doet aan deze ontwikkeling mee. Ze zijn een goed middel om andere ondernemers te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden, maar ook om uw competenties te delen en sneller uw doelen te bereiken.

Evenementen organiseren, netwerken, partnerschap en projectbeheer: Coworking Namen  begeleidt u bij het opstarten van een bedrijf en biedt u de gelegenheid de plaatselijke partijen te ontmoeten die u kunnen helpen.

TRAKK  heeft een nauwer omschreven doelstelling. Dit is een ruimte voor 'multidisciplinaire cocreatie' die technologische innovatie in de provincie Namen wil stimuleren door middel van personen uit de ondernemerswereld, de kunst, wetenschappen en nieuwe technologieën.