Ondernemen in Vlaanderen is hét event voor iedereen met ondernemersbloed: elke pre-starter, starter en jonge ondernemer is er aan het juiste adres om informatie en advies in te winnen over de opstart en verdere ontwikkeling van zijn of haar onderneming. Kortom voor iedereen die CEO wil worden van zijn eigen leven.

Ondernemen in Vlaanderen dat is…

Het grootste netwerkevent van Vlaanderen

Met 1.500 professionals en 40 aanwezige experts is dit de belangrijkste businessafspraak voor elke ondernemer met activiteiten in Vlaanderen. Breid je netwerk uit met belangrijke contacten uit jouw regio. De combinatie van beurs, event, gastronomie en kennisverwerving maakt het eenvoudig om efficiënt te netwerken.

60 workshops en conferenties

Samen met onze partners, exposanten en sprekers bieden we een breed aanbod aan kwalitatieve sessies. De topsprekers delen hun kennis over verschillende vakgebieden en spreken vanuit hun praktijkervaring. Bezoek een of meerdere workshops en verruim je kennis over een bepaald thema.

40 exposanten

De 40 exposanten gaan samen met jou op zoek naar het antwoord op al je ondernemersvragen. Wil je starten als zelfstandige of je bedrijf doen groeien? Dan ontmoet je hier zeker de juiste experts en dienstverleners die u graag verder helpen.

1500 bezoekers

1500 professionals op zoek naar informatie, advies en partners om hun bedrijf te boosten, vinden jaarlijks hun weg naar het event. Breid je netwerk uit en kom in contact met experts in jouw vakgebied.