Horeca Expo is het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens en vindt plaats in Flanders Expo Gent. Met haar komende editie in 2017, is de beurs aan haar 29ste editie toe. Horeca Expo telt intussen jaarlijks meer dan 650 exposanten en meer dan 50.000 professionele bezoekers. Met een oppervlakte van 54.000 m² en meer dan 3.000 merken, is Horeca Expo de grootste Belgische totaalbeurs voor de horecasector.

De beurs is opgedeeld in zones. We zetten de top binnen elk segment in de spots.

Specials op Horeca Expo

Dit jaar pakt Horeca Expo opnieuw uit met een aantal specials. Het Innovation Platform in hal 3 wordt omgetoverd naar een plek vol verbeelding. Laat u inspireren door Food Inspiration, Foodproof, Leadersclub en Living Tomorrow en ontdek de beste nieuwigheden uit de horecasector, bekroond met een Innovation Award.

Beloftevolle starters hebben zich verzameld op het Startersdorp, rondom het Innovation Platform. Maak kennis met hun product!

In hal 4, “Fresh & Authentic” vindt u de Food Market. Exposanten staan er klaar met trendy en ambachtelijke producten. De Coffee & Tea Market bevindt zich in hal 2. Kom de sfeer opsnuiven en maak kennis met deze exposanten!

Veelbelovend programma

Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een uitgebreid activiteitenprogramma: culinaire wedstrijden, boeiende seminaries, workshops rond koffie en thee, trendtalks door de meest innoverende bedrijven en prestigieuze kookdemonstraties. Horeca Expo verwelkomt elk jaar de beste barista’s, sommeliers, food professionals, jonge talenten en topchefs die elk een plaatsje hebben veroverd in ons programma. Neem dus alvast een kijkje naar de veelbelovende activiteiten.

Opgelet: Registreren voor Horeca Expo is verplicht. Wij vragen een print van uw toegangsbewijs aan de ingang, een bewijs van uw toegangsticket op smartphone is niet voldoende. Indien u geen print kunt voorleggen, betaalt u 10 EUR.

Programma

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. 

Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.