Bizcover is de actieve community van, voor en door starters, zelfstandigen, handelaars en zaakvoerders van een kmo. Het is dé blog waar ondernemers en experten hun kennis kunnen delen met de hele Belgische ondernemerswereld.

U start met uw project?

Duik dan meteen in deze goudmijn aan informatie en advies, met ook heel wat tips en getuigenissen van collega-ondernemers en experten uit heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Geef uw onderneming een boost met Bizcover op alle mogelijke vlakken: management, innovatie, ondernemen, marketing, economie, HR…

Ontdek het verhaal van Julie Seutin, zaakvoerster van Floom

Julie, zaakvoerster van Floom, een webwinkel voor biologische ontbijtgranen, vertelt waarom creativiteit zo belangrijk is voor starters.

Mijn businessplan. Hoe begin ik eraan? (Infographic)

Een businessplan schrijven, is de eerste stap naar de oprichting van uw eigen onderneming. Stel uzelf de juiste vragen, voor u er aan begint!

Welke ondernemingsvorm voor uw bedrijf?

Eenmanszaak, BVBA of NV? Het soort bedrijfsvorm dat u kiest voor uw onderneming heeft belangrijke gevolgen. Notaris Bart van Opstal beschrijft welke.

Optimaliseer uw LinkedInprofiel in 8 stappen

Een volledig ingevuld LinkedIn-profiel, een onmisbare vereiste als u uw netwerk wilt uitbreiden.

Bizcover publiceert elke dag een nieuw artikel!

Bizcover is zo rijk aan advies. Het staat ook bol van inspiratie voor al mijn ondernemersprojecten.

Zet uw ontdekkingstocht op Bizcover verder op de homepagina, u vindt er onze meest recente publicaties, onze sociale mediakanalen, alle Bizcover-leden ... Hopelijk maakt ook u er snel deel van uit!