Bizcover is de actieve community van, voor en door starters, zelfstandigen, handelaars en zaakvoerders van een kmo. Het is dé blog waar ondernemers en experten hun kennis kunnen delen met de hele Belgische ondernemerswereld.

U wilt uw activiteiten optimaal beheren? U gaat resoluut voor de groei en expansie van uw zaak?

Duik dan meteen in deze goudmijn aan informatie en advies, met ook heel wat tips en getuigenissen van collega-ondernemers en experten uit heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Geef uw onderneming een boost met Bizcover op alle mogelijke vlakken: management, innovatie, ondernemen, marketing, economie, HR…

Ontdek het verhaal van kaasmeester Van Tricht

Van familiebedrijf tot internationaal merk, Kaasmeester Van Tricht werd in 2011 door de Wall Street Journal uitgekozen als beste kaaswinkel van Europa.

Waar netwerken in Gent?

De jongste jaren heeft Gent de wind in de zeilen, en dan hebben we het niet alleen over de lokale voetbalclub. Het aantal bedrijven - groot en klein, in traditionele sectoren en in nieuwe technologie - neemt almaar toe. Waar liggen voor deze ondernemers de beste netwerken?

De online aanwezigheid van uw bedrijf optimaliseren? Een must!

De wereld wordt in het digitale tijdperk ondergedompeld, maar de beschikbare tools zijn niet altijd goed gekend. Anthony Belpaire, Industry Head bij Google Belgium, schetst de situatie.

Subsidies voor ondernemingen in volle groei

Op zoek naar een bondig overzicht van overheden die specifieke steunmaatregelen verlenen aan ondernemingen in volle groei? U vindt het hier. Zo kunt u een extra boost geven aan uw onderneming!

Bizcover publiceert elke dag een nieuw artikel!

Bizcover is zo rijk aan advies. Het staat ook bol van inspiratie voor al mijn ondernemersprojecten.

Zet uw ontdekkingstocht op Bizcover verder op de homepagina, u vindt er onze meest recente publicaties, onze sociale mediakanalen, alle Bizcover-leden ... Hopelijk maakt ook u er snel deel van uit!