Brussels Beer Project: de kracht van een topteam

In de videoreeks Local Heroes, ontdek het verhaal van Brussels Beer Project, een groep vrienden met een ongelooflijke passie voor bier en de brouwerijwereld.

Blijf op de hoogte: volg ons!

Meer artikels
Deel ook uw expertise op Bizcover

Over Bizcover

Bizcover is de actieve community van, voor en door starters, zelfstandigen, handelaars en zaakvoerders van een kmo. Het is een blog waar ondernemers en experten hun kennis kunnen delen met de hele Belgische ondernemerswereld.

Bizcover biedt u een constante informatiestroom boordevol spraakmakende videoreportages, inspirerende artikels, leerrijke achtergrondinformatie rond hedendaags ondernemen... U start met uw project? U wilt uw activiteiten optimaal beheren? U gaat resoluut voor de groei en expansie van uw zaak? Duik dan meteen in deze goudmijn aan informatie en advies, met ook heel wat tips en getuigenissen van collega-ondernemers en experten uit heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Geef uw onderneming een boost met Bizcover op alle mogelijke vlakken: management, innovatie, ondernemen, marketing, economie, HR…

Blijf bij de zaak met informatie uit de eerste hand: abonneer u op de newsletter van Bizcover en volg ons ook op Twitter en LinkedIn.